Zorg en ondersteuning

Zelfstandig wonen in Vlissingen en deelnemen aan de maatschappij. Misschien heeft u daar hulp of ondersteuning bij nodig. De Naerebout Combinatie biedt ondersteuning bij:

  • het schoon en leefbaar houden van uw huis;
  • zinvolle dagbesteding; 
  • verschillende vormen van begeleiding. 

U houdt zelf de regie en wij ondersteunen met onze kennis en inzet.

Schoon en leefbaarhuis

Schoon en leefbaarhuis

Als u uw huishouden niet (meer) zelf kunt doen of regelen, dan is het fijn om wat extra hulp te krijgen. De medewerkers van de Naerebout Combinatie kunnen u helpen bij het schoonmaken van uw woning. Dit noemen we ondersteuning bij een schoon en leefbaar huis.

Meer informatie
Zinvolle dagbesteding

Zinvolle dagbesteding

Soms kunt u wel wat extra steun en begeleiding gebruiken om de dag prettig door te komen. Bijvoorbeeld omdat u veel alleen thuis zit of er niet alleen op uit kunt trekken door ziekte of geheugenproblemen. Misschien kost het u moeite om een goede dagstructuur aan te brengen. In deze gevallen kan dagbesteding uitkomst bieden.

Meer informatie
Begeleiding

Begeleiding

Soms lukt het niet (meer) goed om zelfstandig en zonder ondersteuning te wonen. Het is misschien lastig om alles te overzien en op de rails te houden. Wanneer u er in uw eentje niet uitkomt en de grip op uw leven kwijtraakt, kunt u bij ons terecht voor begeleiding.

Meer informatie